درخشش تیم "مادر" از دانشگاه علوم پزشکی در مسابقات مناظره دانشجویان

چهارشنبه ٢٩ آبان ١٣٩٨ ساعت ٨:٥٠ ق.ظ   ( بازدید : 86 نفر )

درخشش تیم "مادر" از دانشگاه علوم پزشکی در مسابقات مناظره دانشجویان

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: اختتامیه مرحله منطقه‌ای هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در خراسان شمالی با برد تیم "مادر" از دانشگاه علوم پزشکی پایان یافت.

دکتر امیر امانی اظهار کرد: هشتمین مرحله منطقه ای مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با حضور ۱۶ تیم از استان های قم، یزد، سمنان، کرمان، خراسان شمالی، مازندران، خراسان رضوی و گیلان به میزبانی جهاد دانشگاهی خراسان شمالی از روز شنبه هجدهم لغایت دوشنبه بیستم آبان ماه برگزار شد.

وی ادامه داد: در این دوره از مسابقات این تیم چهارنفره که در دو سال متوالی موفق به کسب رتبه اول در استان شده بود نیز مجددا به پیروزی رسید.

دکتر امانی خاطرنشان کرد: تیم "مادر" با شکست تیم‌های سما از دانشگاه قم، راحیل از شهید صدوقی یزد و تیم فکرت مشترک از پردیس فارابی دانشگاه تهران، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه قم با برتری قابل ملاحظه به مرحله کشوری این مسابقات که در آذر ماه برگزار می شود، راه یافت .

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اضافه کرد: نوید یوسف‌نیا، امیر عطاران، ایمان معصومی و صادق علوی با سرپرستی دکتر شهریار احمدپور به عنوان اعضای تیم "مادر" در این دوره از رقابت ها شرکت کردند.

معاون فرهنگی دانشجویی و مدیر فرهنگی دانشگاه در پیام هایی درخشش تیم مادر را تبریک گفتند و برای این عزیزان آرزوی موفقیت در مرحله کشوری نمودند.

منبع : انجمن اسلامی دانشگاه - معاونت دانشجویی و فرهنگی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

محرم1 (۱۸۹۱ بازدید)
تماس با ما (۶۳۹ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...